Aksu: Samsun sağlık yatırımlarının merkezi konumunda

Aksu: Samsun sağlık yatırımlarının merkezi konumunda
23.11.2020
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, “Bugün itibariyle hizmete açılarak hasta kabulüne başlayan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesi ile 20 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi şehrimize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Samsun’da devasa sağlık yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Sağlık kenti Samsun’da yapımı tamamlanan Vezirköprü Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hasta kabulüne başlayarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesi ile 20 Üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hem Samsun, hem de Vezirköprü için çok önemli yatırım olduğunu vurguladı.

Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne bugün itibariyle başlandğını ifade eden Başkan Aksu, “Samsun, diğer alanlarda olduğu gibi sağlık yatırımı olarak pek çok hizmet aldı ve adeta sağlık üssü haline dönüştü. Özellikle koronavirüs ile mücadele sürecinde ülkemizde Samsun’un yanı sıra pek çok şehirde tamamlanan sağlık yatırımları hizmete açıldı. Türkiye’nin çok güçlü sağlık altyapı var. Sağlık yatırımlarıyla Samsun’da güçlü altyapıyı oluşturan şehirlerden biri olma özelliğine sahip. Vezirköprü Devlet Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete sunuldu. Ülkemize, şehrimize ve milletime hayırlı olsun.
Samsunumuzda sağlık yatırımları devam ediyor. Samsun Şehir Hastanesi başta olmak üzere şu anda yapımı devam eden sağlık yatırımları var. Tamamlandığında şehrimiz sağlık turizminin Karadeniz bölgesel merkezi konumuna gelecek. Samsun’un gönlünde ayrı bir yeri olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyor, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Çiğdem Karaaslan’a, önceki dönem Sağlık Bakanımız Sn. Ahmet Demircan’a, tüm milletvekillerimize ve şehrimize yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Koronavirüs ile mücadelede vatandaşlardan kurallara uyma konusunda daha duyarlı olmalarını isteyen Başkan Ersan Aksu, “Temizlik, maske ve mesafe konularında vatandaşlarımızın hassasiyet gösterdiğini biliyoruz. Ancak son dönemde vaka sayılarının arttığını görüyoruz. Hem kendimizin, hem ailemizin, hem de çevremizdekilerin sağlığını da düşünerek hareket etmek mecburiyetindeyiz. Bu nedenle kurallara uyma konusunda her zamankinden çok daha duyarlı olmalıyız. Salgınla mücadelede kararlı olursak, tedbirlere sıkı uyarsak hep birlikte üstesinden geleceğimize inanıyorum. Gece gündüz demeden fedakarca ve özverili şekilde çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Salgın sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifa diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber