Akgül: İlçemizin her noktası bizim için kıymetli

Akgül: İlçemizin her noktası bizim için kıymetli
06.10.2021
A+
A-

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, kırsal mahallelerde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyip, bölge sakinleriyle bir araya geldi.
Başkan Akgül, daha yaşanılabilir bir Salıpazarı hedefi doğrultusunda merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

MERKEZ KIRSAL AYRIMI YOK

Son yıllarda üst üste yaşanan sel ve su taşkınları nedeni ile ulaşımda sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Akgül, “Seçildiğimiz ilk gün şunu ifade etmiştik; hizmeti adaletli götüreceğiz demiştik. Çok şükür geldiğimiz nokta itibariyle bunu başarmış durumdayız. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan vatandaşlarımızın taleplerini adaletli bir şekilde bir bir yerine getiriyoruz.

ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ

Çalışmalarımızı Samsun Büyükşehir Belediyemizle iş birliği içerisinde yürüttüklerini söyleyen Belediye Başkanı Akgül, “Vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek ve kolaylaştırmak adına yol yapım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yenilenen yollarımız ile ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşuyor. İlçemizin her noktası bizim için kıymetli. Hemşerilerimizin talepleri ve sahadaki tespitlerimiz doğrultusunda İlçemizin dört bir yanında çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber