Akcagöz: Türkiye’nin en çalışkan milletvekili olacağım

Akcagöz: Türkiye’nin en çalışkan milletvekili olacağım
12.05.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili adaylık süreci için ilçe ziyaretlerini sürdüren önceki dönem İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Samsun’un ileçelerinde partililerle bir araya geldi.

Samsun’un, çiftçisiyle, köylüsüyle, uzun yıllardır görmezden gelindiğini ve AKP Milletvekillerinin, Samsun için tek bir çivi çıkmadığını söyleyen Tufan Akcagöz, “Samsun, mahrumiyet kenti gibi oldu. Şehrin ortasından ray geçirince, yaz olimpiyatlarını Samsun’da yapınca, modern bir kent olduk sanıyorlar. Samsun’un kronikleşmiş ve artık insanların söylemekten bıktıkları sorunları kimse konuşmuyor. Trafik çilesi bitmiş değil. Kentsel dönüşüm adı altında, bir şeyler konuşuyorlar ama orada da ortada bir şey yok. Samsun’a bir fabrika açmadılar. Var olanı da satma peşindeler. Samsun’un gençleri nereye gitsin? Onlara göre, nereye giderse gitsin. Bunu kabullenmek mümkün değil. AKP Milletvekillerinin karnesine bir bakın, zayıflarla dolu. Samsun için ne yaptınız, laf ebeliğinden başka? Al mikrofonu eline, konuş dur. Başka? Yok, hepsi bu. O halde bu düzeni değiştirmemiz lazım. Daha insani ve tüm yurttaşlarımıza adil yaklaşacak bir modeli ihdas etmek için, önce bir iktidar değişikliği şart. Ve bu değişimin ayak sesleri de geliyor. Endişeleri de bu nedenle. Samsun’da doğdum, Samsun’da büyüdüm, Samsun için çalışmak, çabalamak ve doğduğum, büyüdüğüm topraklara hizmet etmek istiyorum. Ankara’da bir boşluk var. Ankara’da Samsun adına büyük bir boşluk var. Ben bu boşluğu doldurmaya talibim.” dedi.
Muharrem İnce’nin adaylığının, 24 Haziran’daki değişim inancını kuvvetlendirdiğini söyleyen Tufan Akcagöz, “Daha önce de ifade ettiğimiz gibi, AKP toptan metal yorgunudur. Metal yorgunu olan üç beş AKP’li değildir. Muharrem İnce, Türkiye için taze kandır. Taze kan, hayat demektir. Tayyip Erdoğan, kendisi bile artık kürsü yorgunu olmuş durumdadır. Millete söyleyecekleri yeni bir şey kalmadı. Ne söyleyecekler? Man adasını anlatsınlar da dinleyelim. Enişteli, dünürlü, nasıl zengin olduklarını anlatsınlar. Tayyip Erdoğan’ın üslubu her geçen gün daha da sakilleşiyor. Ona, onun ayarında cevap vermek demek, onun tezgahına gelmek demek anlamına geliyor. Millet artık hep bir ağızdan, hırsızlara oy yok diyor. 24 Haziran’da göreceğiz. 16 yıllık karanlık dönem bitecek. Evet, devleti idare edenlerin denetlenemediği, çetelerin söz sahibi olduğu karanlık bir dönemden geçiyoruz. Karanlıktan şikayet edeceğine, bir mum da sen yak şiarıyla mücadele ediyoruz ve bu mücadele sonuçsuz kalmayacaktır. Söz veriyorum, Samsun’un değil, Türkiye’nin en çalışkan Milletvekili olacağım.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber