Akcagöz Salıpazarı’nda çarşı pazar gezdi

Akcagöz Salıpazarı’nda çarşı pazar gezdi
06.06.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun eski İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, seçim çalışmaları için Salıpazarı’ndaydı.

Salıpazarı’nda, CHP İlçe Başkanı Salih Şimşek’le birlikte semt pazarını dolaşan Akcagöz, vatandaşlarla sohbet etti ve Muharrem İnce seçeneğinin önemini anlattı. AK Parti hükümetinin, halkının temel sorunlarına kayıtsız kaldığını iddia eden Tufan Akcagöz, “AK Parti hükümeti, halkın sorunlarına duyarsız. Tayyip Erdoğan, saraya çekildi çekileli bu iş böyle. ‘Halkın içinden geldik, halk gibi yaşıyoruz’ diyorlardı. Doğrudur. Ama şimdi kilosu bin lira olan beyaz çaydan yudumlayıp, bin yüz odalı saraylarında oturuyorlar. Oturdukları yerden ahkam kesiyorlar. Bunlar halktan kopalı çok oldu. Neymiş efendim, herkesin evinde buzdolabı varmış, bu gelişmişlik göstergesiymiş. Yazıklar olsun. Sanki 70’li yıllarda yaşıyoruz. Buzdolabı söylemi ile bu devirde halkın karşısına çıkan başka bir siyasetçi var mı bilmiyorum. Varsa bile Mozambik’te filandır. Herkesin evinde buzdolabı var da, içi dolu mu boş mu? Mühim olan buzdolabının içidir. Daha önce de, umumi tuvaleti 1 milyondan 1 liraya düşürdük diye söylüyorlardı. Paradan altı sıfır atınca olup bitiyor ama halkı enayi yerine koyuyorlar. Ancak, çok kalmadı. Tayyip Erdoğan, yazlık sarayına kavuşamadan bu macera son buluyor. Artık saraylarda oturmak yok. Halkın Cumhurbaşkanı geliyor. Muharrem İnce geliyor. “ dedi.
Çarşıda pazarda, vatandaşın ekonomik sıkıntılarının en net biçimde gözlendiğine dikkat çeken Tufan Akcagöz, “Alışveriş yok desek yeridir. Yaprak kımıldamıyor. Bunun sorumlusu kim? Sanki ülkeyi kendileri yönetmiyor gibi davranıyorlar. Zaten yönetemiyorlar ama semire semire öyle bir hal aldılar ki sanırım o koltuklardan kalkamıyorlar. Ancak, emin olun indireceğiz. 24 Haziran’da sadece bir Cumhurbaşkanı değişikliği olmayacak. Türkiye’nin geleceği için de olumlu bir hamle yapmış olacağız. Halktan yana ekonomi politikası oluşturacağız. Tarım ve hayvancılık politikaları vatandaşın ve ülkenin yararını gözetecek, yandaş iş adamlarının değil. 24 Haziran’dan sonra yandaş kavramı ortadan kalkacak. İşe layık olan gelecek. Liyakat esas olacak. 81 Milyon insanız. Herkes eşit olacak. Ülkenin her sahasında fırsat eşitliği hakim olacak. Her çocuk, kaliteli eğitim alacak. Milletin yüzü gülecek. Bunun için, Muharrem İnce. “ diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber