Akcagöz İnce’ye destek istedi

Akcagöz İnce’ye destek istedi
03.06.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Vezirköprü Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Tufan Akcagöz, “Kamyoncu Şerif’in Fizik öğretmeni oğlu Muharrem İnce’ye destek istemeye geldim.” dedi. Muharrem İnce’nin, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirten Tufan Akcagöz, “Sempati ekrandan geçer mi? Geçiyor. Sayın Muharrem İnce’yi ekranda görenler bile onu çok seviyor. Mitinglerinin bu kadar yoğun kalabalıkta geçmesinin başka bir açıklaması olamaz. Bu bir sevgi yumağı. Bu güç, 24 Haziran’daki zaferi müjdeliyor. Ben bugün buraya, kamyoncu Şerif’in Fizik Öğretmeni oğlu Muharrem İnce’ye oy istemeye geldim. Hani, eski yeni diyorlar ya. Beğenmedikleri eski dönemde, bir kamyoncunun oğlu, dişiyle tırnağı ile bakın nerelere gelebiliyor. Ülkeyi tek adama teslim edersek, bırakın kamyoncu çocuklarını, kimsenin çocuğu oralara yanaşamayacak. Neden? Tek adam kimi isterse o bir yerlere gelebilecek de ondan. Türkiye, tek kişinin duygularına, ihtiraslarına kurban edilemeyecek kadar güzel bir ülke. 16 Nisan’da onay verdiğiniz Anayasa, 24 Haziran’da yürürlüğe girecek. Buna fırsat vermeyin. Ülkenin geleceğini karartmayın.” dedi.
Erken seçim isteyenlerin vatana ihanet ettiğini söyleyenlerin, erken seçime mecbur kaldıklarını söyleyen Tufan Akcagöz, “İki buçuk yıl önce seçim yaptık. Hani istikrar vardı. Hani her şey yolunda gidiyordu. Madem her şey yolunda gidiyor, neden apar topar seçim yapıyorsunuz? Bu mecburiyet, kötüye gidişin en açık belirtisidir. Millet de bunu görüyor. Millet bu oyunu görüyor. Her ne kadar, yandaş medya kanallarından başka hikayeler anlatılsa da, artık para etmiyor. Vezirköprü’nün gündeminde işsizlik var, ekonomik sorunlar var. Vezirköprü’nün gündeminde gelecek kaygısı var. Verin oyunuzu Muharrem İnce’ye, on altı yıllık zulme son verin. Değiştirin, yeniden yargı bağımsızlığını kazanalım. Değiştirin, yeniden huzura kapı aralayalım. “ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber