Akcagöz: Huzura hasret kaldık

Akcagöz: Huzura hasret kaldık
04.06.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun önceki İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, seçim çalışmaları için bu defa Ladik’teydi.

Ladik Muhtarlar Derneği Başkanı Sezai Balcı’yı makamında ziyaret eden Akcagöz, “Güzel günler göreceğiz diyoruz. Güneşli güzel günler göreceğiz. Buna yürekten inanıyoruz. Seksen milyon insan, huzura hasretiz. O nedenle, Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin en büyük projesi ‘huzur’. Huzur olmadan hiç bir şey olmaz. Huzur olmadan, ekonomi de düzelmez, istihdam da olmaz. Önce huzur. Niye buna vurgu yapıyoruz? Çünkü, onu ona, bunu buna kırdıran siyaset anlayışından bıktık usandık. 2018 yılındayız. Artık tıkandı, bir adım daha ileri gitmiyor.

Tayyip Erdoğan ve ekibi artık ülkeyi yönetemiyor. Bunu artık herkes görüyor ama baskılar almış başını yürümüş, kimse konuşamıyor. Konuşmayan, söylemeyen bir millet haline geldik. Konuşmayan bir toplumun, sorgulamayan bir toplumun, ne kendisine ne de başkasına faydası olur. Yazı yazıyoruz, korkuyoruz acaba başımıza bir iş gelir mi diye. Çünkü yazanlar içerde, tutuklu. Bir söz edeceğiz, tedirginiz. Çünkü bakıyoruz, konuşanlar ceza alıyor. Böyle bir toplum olduk. Baskıyla, korkuyla devlet yönetmenin sonu, sosyolojik patlamadır. Buna doğru sürükleniyoruz. 24 Haziran bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım.” dedi.
16 yıllık dönemde, en çok eğitim ve sağlık sisteminin olumsuz etkilendiğini söyleyen Tufan Akcagöz, “Okulları, nitelikli niteliksiz diye ayırdılar. Sınav sistemi ile oynadılar. En kötüsü de, soruları çaldırdılar. Soru çaldırmak demek, gençlerin geleceğini, hayallerini çaldırmak demek. Bu sene de, biliyorsunuz TEOG kalktı. Tek adam istiyor, apar topar sistem değişiyor. Kendisi eğitimci midir? Değil. Yazık değil mi bu memlekete? O nedenle diyoruz ki, ülke idaresi tek adama bırakılamaz. Tek adamın ihtirasları olur. Tek adamın duyguları ağır basabilir. Tek adam yanılabilir. Bu yanılgının faturası ağır olabilir. Bunu biz millet olarak ödemek zorunda kalabiliriz. O nedenle, değişim artık kaçınılmaz hale gelmiştir.” diye konuştu.
Ladik Muhtarlar Derneği Başkanı Sezai Balcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 24 Haziran seçimlerinin memlekete hayırlı olmasını diledi.
Muhtarlar Derneği ziyaretinden sonra Av.Tufan Akcagöz, CHP Ladik İlçe Başkanı Necati Akdemir’le birlikte hükmet binası önüne, CHP Samsun İl Başkanlığı, Ladik İlçe Başkanlığı ve Ataşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Anıtı’nı ziyaret etti. Ladik’te hükümet binası önünde bulunan anıt, Ladik’te Cumhuriyet tarihi boyunca yaptırılan ilk anıt heykel olma özelliğini taşıyor. Bu anıtın, ilerleyen bir tarihte açılışının yapılacağı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber