AK Parti’nin şifresi: Seçim sandıkta kazanılır

AK Parti’nin şifresi: Seçim sandıkta kazanılır
09.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, yılmak yorulmak bilmeden şehrin her yerinde partisine destek istemeye devam ediyor.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın hazırladığı programlar kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde bulunan Alparslan Bulvarı esnafıyla selamlaşarak sorunlarını dinledi. Türkiye’nin AK Parti hükümetiyle birlikte rahat nefes aldığını vurgulayan Yılmaz, “Bundan 20 yıl öncesini anımsadığımızda bambaşka bir ülkede yaşadığımızı görmemiz mümkün. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’ye huzur geldi. Ülkemiz ekonomik ve sosyolojik anlamda köklü değişiklikler gördü. Bu dönüşümün mimarı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. İşte bu değişim ve dönüşümün devam etmesi için yeni bir seçim yapılacak ve her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın arkasında olacağız. 24 Haziran’ın ardından ertesi günün sabahına daha güçlü bir Türkiye’ye uyanmak için desteklerinize talibiz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz kurum ziyaretleri kapsamında Samsun Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İl Müdürü Ünal Kaya ve kurum çalışanlarını ziyaret ettikten sonra iftar programında AK Parti İlkadım Teşkilatıyla bir araya geldi. Genişletilmiş İlçe Teşkilatı Toplantısında konuşan Yılmaz, partililere ‘dava arkadaşlarım’ diye seslenerek, “Seçim sandıkta kazanılır fikri sadece bir fikir değil, partimizin başarısının bir yöntemidir. O yüzden her yerde söylediğimiz gibi, sandığa sahip çıkmalıyız. Değerli dava arkadaşlarım seçimlerin önemini sizler de benim kadar iyi biliyorsunuz. O yüzden 24 Haziran’da cumhurbaşkanımız ve partimiz için maksimum düzeyde destek sağlamaya çalışmalıyız. Samsun teşkilatlarının bu ülkenin geleceği için dimdik duran uzun adamın her zaman yanında olduğunu bir kez daha göstereceğimiz genel seçimlerin ardından hiç aralık vermeden yerel seçimlere hazırlanacağız. Hep birlikte Samsun’umuzu, ülkemizi AK Parti iktidarıyla kucaklaştırmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.