AK Parti Samsun’dan Genel Merkez’de ziyaret turu

AK Parti Samsun’dan Genel Merkez’de ziyaret turu
03.04.2021
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, 7. Olağan Büyük Kongrenin ardından AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Aksu ve milletvekillerinin yanı sıra heyette bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri ve başkanlar, Merkez Yürütme Kurulu’nda görev alan isimlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlk olarak AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler. İl Başkanı Ersan Aksu, ziyarette Karaaslan’a hediye takdim etti.

Daha sonra Karaaslan, Aksu, Yılmaz, Kırcalı ve beraberlerindeki heyet AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti. Başkan Aksu, yeni dönemde de aynı görevine devam edecek olan Kurtulmuş’a hediyesini takdim ederken başarı diledi.

Numan Kurtulmuş’u ziyaretin ardından Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Òzhaseki, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Özlem Zengin, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’ı ziyaret eden Samsun heyeti temaslarını tamamladı.

Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcıları, ziyaretlerden dolayı Samsun teşkilatına teşekkür ederken duydukları güveni de ifade ettiler. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise son derece güzel geçen ziyaret programlarında Samsun İl teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi paylaştı. Aksu, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizin her kademesi milletimiz için yoğun çalışma içerisinde. Genel Başkanvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımızı kongremizin ardından Genel Merkezimizde ziyaret ettik, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendilerine teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber