AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

07.10.2016
A+
A-
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl Başkanlığı binasında bulunan Milletvekili Odası’nda ‘Halk Buluşması’ adı altında düzenli olarak gerçekleştirdiği programda vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye çözümü noktasında ilgili yerlerle görüşmelerde bulunmaya devam ediyor. 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) genel kurul toplantıları ve komisyonlardaki çalışmalarının ardından Samsun’da çeşitli programlar gerçekleştirerek hemşehlerinin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
İl Başkanlığı binasında bulunan Milletvekili Odası’nda ‘Halk Buluşması’ adı altında düzenli olarak gerçekleştirdiği programda vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, iletilen konuların çözümü noktasında yardımcı olmaya gayret gösteren Milletvekili Köktaş, fırsat bulup Ankara’ya gelemeyen misafirlerini de burada ağırlayarak sohbet etme imkanı buluyor.
Kendisi ile görüşen vatandaşların sorunlarını dinleyerek not alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Türkiye Büyük Millet Meclisi hafta sonu kapanınca bizde ilimizde hemşehrilerimizle biraraya  gelerek sohbet ediyoruz, varsa dertlerini sorunlarını dinliyoruz. Soruların çözümü noktasında ilgili yerlere ileterek çözülmesine gayret gösteriyoruz.  Bu anlamda Mecliste yasama ve buradaki görevimizi ihmal etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu süreçten güçlü bir şekilde çıkması için birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bütün bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken şehrimize de yatırıma yönelik istihdam sağLayacak, insanların huzur, refah ve mutluluğuna dokunacak projeleri de hayata geçirmeye de gayret gösteriyoruz. Ülkemizin maruz kaldığı terör ve darbe olaylarını çok şükür milletimizin desteği ve güveni ile bertaraf ettik. Bundan sonraki başarıları ve kalıcı güzel hizmetleri yine milletimizin desteği ve güveniyle yaparak hedeflerimize milletimiz ile birlikte ulaşacağız.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber