AK Parti Samsun 71. İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 71. İl Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın ve Samsun Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

06.11.2016
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 71. İl Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın ve Samsun Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 71. İl Danışma Meclisi Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Hasan Basri Kurt, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanları Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve teşkilat mensupları katıldı.

GÖKSEL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti’nin 3 Kasım 2002’de ilk kez AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı ve şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde iktidara gelişinin 14. yılı nedeniyle, o günden bu güne kadar teşkilatlarda görev alan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Ülke ve dünya gündemi ile ilgili teşkilat mensuplarına kısa bir konuşma yapan Göksel, ardından Yeni Anayasa çalışmaları ve Başkanlık Sistemi hakkında bilgi verdi. Terörle mücadele kapsamında silah sanayisinde millileşme hamlesinin gerçekleştirilmesini önemsediklerini söyleyen Göksel, bu kapsamda millileşme hamleleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. AK Parti’nin her an seçim yapılacakmış gibi sahalarda olduğunu ve Nisan ayında yapılması planlanan muhtemel Yeni Anayasa Referandumu için sahada daha çok çalışılması gerektiğini dile getirdi. Son olarak AK Parti Samsun Teşkilatlarının çalışmaları hakkında bilgi veren Göksel, il ve ilçe teşkilatlarının yoğun ve gayretli çalışmalarının sonucunda, AK Parti Samsun İl Teşkilatı’nın Teşkilat Performans Sistemi’nde (TPS) Türkiye genelinde 3. olduğunu söyledi. Göksel, konuşmasının sonunda 15 Temmuz Şehitleri ve terörle mücadelede şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet diledi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Göksel’in konuşmasının ardından, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz belediye ve yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise TBMM ve Hükümet çalışmaları hakkında bir konuşma yaptı. AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise genel merkez çalışmaları, hükümet politikaları ve AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında AK Parti Samsun Teşkilatlarını bilgilendirdi. AK Parti Samsun İl Başkanlığı 71. İl Danışma Meclisi Toplantısı, teşkilat mensuplarının dilek ve temennilerinin alınmasıyla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.