AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’dan Endonezya Büyükelçiliğine ziyaret – Birlik Haber Ajansı

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’dan Endonezya Büyükelçiliğine ziyaret – Birlik Haber Ajansı
23 Mayıs 2025 19:37
A+
A-

KARS-BHA

Gerçekleşen görüşmede dost ve kardeş iki ülke olan Türkiye ile Endonezya arasında kültürel bağlara vurgu yapıldı. Karşılıklı olarak kültür, örf, adet, tarih ve gastronomi üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirilirken, iki ülke halkları arasındaki yakınlığın ve kardeşliğin altı çizildi.

Ziyaret kapsamında, Milletvekili Çalkın, Kars’ın dünyaca ünlü gravyer peynirini Büyükelçi Purnama’ya hediye ederek, Serhat Şehri Gazi Kars’ın zengin kültürel ve tarihi birikimini tanıttı. Kars’ın medeniyetlerin buluşma noktası olduğuna dikkat çeken Çalkın, Büyükelçi Purnama’yı Kars’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Milletvekili Adem Çalkın, misafirperverliği, yakın ilgisi ve samimiyeti dolayısıyla Sayın Purnama’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

e5 216



Kars'ta huzur ve güven uygulamasında 480 kök kenevir ele geçirildi

Kars’ta huzur ve güven uygulamasında 480 kök kenevir ele geçirildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.