AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığında devir teslim

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığında devir teslim
26.01.2019
A+
A-

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığından basın açıklaması ve devir teslim töreni düzenlendi.

Basın açıklamasına katılan İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifak adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, Mahalle Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ‘’AK Parti İlkadım ilçe başkanı Oktay Avcılar ‘’Bir önceki ilçe başkanımız sayın Hakan Ay İlkadım Belediye başkan adaylığı için görevinden istifa ettikten sonra ilçe başkanlığı görevine teşkilat başkanımız sayın Serkan Akyüz vekalet etti. Sürecin sonunda ilçe başkanlığı görevi ak parti genel merkez teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir tarafından şahsıma tevdi edilmiştir. sayın teşkilat başkanıma teşekkür ediyorum. teşkilat başkanımız görevi tevdi ettiği andan itibaren görevimizin başına geçtik. görevimizi samimiyet ve tevavu ile yapmaya gayret göstereceğim. bu görev süresinde partime ve halkıma layık olmak için özenle çalışacağımın sözünü veriyorum.
değerli hazirun burada başkanlık devir teslimi için toplanmış bulunmaktayız. bundan önce ilçe başkanlığı yapmış sayın ihsan kurnaz, sayın Adnan Varol ve Hakan Ay’a ;
bu süreçte ilçe başkan vekili olarak görev yapan değerli abim Serkan Akyüz ‘e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli hazirun burada herkes bizleri tanıyor yıllardır bu koltuklarda görev yaptım. 2010-2013 yılları arasında ak parti ilkadım ilçe gençlik koları teşkilat başkanı olarak başladığım siyasi hayatıma , 2013-2018 yılları arasında gençlik kolları başkanlığında devam ettim,2018 yılında ak parti ilkadım ilçe başkan yardımcısı olarak yeni görevime başladım. bu süreç devam ederken ak parti genel merkez tarafından ilçe başkanlığı görevim tevdi edildi.
değerli hazirun anlattığım gibi ben yılardır içinizde farklı görevlerde bulundum ve yılların birikimi ile yeni görevime bismillah dedim. ilçe başkanlığı görevimi belediye başkanımız, ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız belediye meclis üyelerimiz ve parti üyelerimizin destekleri ile başaracağıma inancım tamdır.

İlkadım Samsunumuzun kalbi, İlkadım ilklerin şehridir.
Bu yüzden ilkadım koltuklarının önemi daha büyüktür. önümüzde zorlu bir yerel seçim süreci var. Bu süreci alnımızın akıyla atlatacağız.2014 yerel seçimlerinde gençlik kolları başkanlığı yaptığım süreçte zorlu yerel seçimler sonucu zafere ulaşmıştık. Yine ulaşacağımız yine başaracağımız seçimleri kazanmak tecrübe ve ekip işidir. Cumhur ittifakımızın belediye başkan adayı sayın Erdoğan Tok ile bu seçime girmemiz bizi daha umutlandırıyor. Başkanımızın yıllardan gelen tecrübesi var.2 dönem belediye başkanlığı yaptı ve bu dönem İlkadım için ortaya koyduğu yapılar hizmetler ortada. Yeni belediye hizmet binamız kalkanca da külliye derebahçe sosyal tesisleri ve birçok hizmetler teşkilatımız ve MHP’li kardeşlerimiz ile çıktığımız bu kutlu yolda zafer bizim olacaktır.
Cumhur ittifakı demek şer güçlere karşı vatanını milletini bayrağını seven tüm herkesin bir araya gelmesi demektir.

Genel başkanım ve cumhur başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli ile kurmuş olduğu bu birlikteliği cumhur ittifakını zaman geçtikçe daha iyi anlıyoruz. bir yandan dış odaklar bir yandan içimizde bulunan bölücüler ülkemizi yıpratmaya devam ediyor. Bu yüzden bizim bunlara vereceğimiz en güzel cevap cumhur ittifakı İlkadım Belediye Başkanı adayımız sayın Erdoğan Tok beyle İlkadım ve cumhur ittifakı Samsun Büyük Şehir belediye başkan adayımız sayın Mustafa Demir’le tekrar en yüksek oyu alarak seçimi kazanmak olacaktır. Bizler her daim. Halkımızın gönüllerinde olduk. Ve her daim gönüllerde kalmaya devam edeceğiz. Bu kutlu yoldu alllah yar ve yardmcımız olsun. Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için allah sizlerden razı olsun dedi.’’

İlkadım Ak Parti İlçe Başkanı Oktay Avcılar'ın basın toplantısı…

Haber Has paylaştı: 26 Ocak 2019 Cumartesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber