AK Parti Havza Gençlik Kolları tarafından kandil simidi dağıtıldı

AK Parti Havza Gençlik Kolları tarafından kandil simidi dağıtıldı
21.11.2018
A+
A-

AK Parti Havza Gençlik Kolları tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikram dağıtıldı.

Ak Parti Havza Gençlik Kolları tarafından Kevser Cami önünde Mevlit kandili dolayısıyla vatandaşlara yatsı namazı çıkışı kandil simidi dağıttı.
Kandil simidi dağıtımına katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kandiller, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz yegane zaman dilimleri. İki cihan peygamberi Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerini kutlarken O’nun yaşantısının ve ahlakının örnek alınması ve ülkemizin birlik ve beraberliğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde mübarek gecelerin bir fırsat olarak görülmesi gerekiyor. O’nun insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza rehberlik etmesini sağlamalı, güzel ahlakı ve yol gösterici nasihatleriyle yaşantımıza yön vermeliyiz” sözlerini kaydetti.
AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ise tüm İslam aleminin kandillerini kutlayarak; “Bu geceki birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” Dedi.
Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ayan ise bu tür organizasyonları sürekli yapmanın çabasında olduklarını belirterek herkesin Mevlit Kandilini kutladı.
Etkinliğe Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe yönetimi ile gençlik kolları yönetimi katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber