AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: Bizde teröre karşı net bir duruş var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: Bizde teröre karşı net bir duruş var
07.09.2016
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Biz terör örgütlerini ayırmıyoruz. Bugün sınır ötesinde de sınırlarımızın içinde de verdiğimiz mücadelede tek yürek olmuş durumdayız. Bizde çifte standart yok, bizde ikiyüzlülük yok, bizde amalar, fakatlar, eğerler yok. Bizde terör ve teröre karşı çok net bir duruş var.” dedi.

Karaaslan, AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı üyeleriyle ilçedeki bir restoranda bir araya geldi.

Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, ordusunun içine yerleşmiş teröristlerce darbe girişimine maruz kalan bir ülke olduğunu ama bunun üstesinden geldiklerini belirtti.

Ordunun şimdi sınır dışı operasyona imza attığını dile getiren Karaaslan, şöyle devam etti:

“Bir ülke düşünün, 15 Temmuz gecesi hainlerin, teröristlerin saldırısı ile 241 şehit veriyoruz, 2 binin üzerinde yaralımız var. İçimiz kan ağlıyor ama bir yandan da başladığımız projelere devam ediyoruz. Üçüncü köprüyü açıyoruz. Herhalde yabancı biri olsa ve şöyle arada sırada televizyona baksa, ‘bunların ikisi de aynı ülke mi?’ diye sorar.”

Doğu ve Güneydoğu’daki illerde yoğun bir mesai içinde olduklarına dikkati çeken Karaaslan, geçen hafta Gaziantep, Mardin ve Diyarbakır ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini, teşkilatları ve halkla buluştuklarını anımsattı.

Karaaslan, Başbakan Binali Yıldırım ile önemli temel atma törenleri gerçekleştirildiğini, yapılacak yatırımların vatandaşlara anlatıldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Terörün şehirlerimizde kendini hissettirmeye yönelik eylemleri var, ben bunların hiç stratejik olduğunu inanmıyorum. Tamamen köşeye sıkışmış olmaktan kaynaklı yapılan eylemler. Eylemlerle var olma mücadelesi içindeler. Biz terör örgütlerini ayırmıyoruz. Bugün sınır ötesinde de sınırlarımızın içinde de verdiğimiz mücadelede tek yürek olmuş durumdayız. Bizde çifte standart yok, bizde ikiyüzlülük yok, bizde amalar, fakatlar, eğerler yok. Bizde terör ve teröre karşı çok net bir duruş var. Dün bize hak vermeyenler, ‘Biz tam emin değiliz, burada ne yaşandı’ diyenler, bugün teker teker ‘Türkiye’nin ne yaşadığını biz yeni anladık’ demeye başladılar.”

Karaaslan, daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber