AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar görevden alındı

AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar görevden alındı
25.11.2018
A+
A-

Samsun’da ‘Trabzonlu iş adamları olmazsa aç kalırsın’ sözleri ile tepki çeken AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar görevden alındı.

Samsun’da AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar, sosyal medyada sarfettiği ‘Trabzonlu iş adamları olmazsa aç kalırsın’ şeklindeki sözleri nedeni ile görevden alındı.

Samsunkenthaber’in haberine göre AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar sosyal medyada yaptığı bir tartışma sırasında ayrımcılık yapılmasına tepki göstermek isterken, büyük bir gafa imza atarak tepkileri üzerine çekti.

AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar’ın sosyal medyada yazdığı ‘ Trabzonlu iş adamları olmazsa aç kalırsın. Kaç dane (tane) Samsunlu iş adamı var bir araştır ondan sonra ayrımcılık yaptı, sözleri büyük tepkilere neden oldu. SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş ve SAMDEF Başkanı Metin Şenel’de konu ile ilgili birer açıklama yaparak sözlerin sahibi ilçe başkan yardımcısının görevden alınmasını talep etmişti.

Edinilen bilgiye göre AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, gelen tepkiler üzerine İlçe Başkan Yardımcısı olan ve ‘Trabzonlu iş adamları olmazsa aç kalırsın’ diyen Lütfi Çağlar’ı görevden aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.