AK Parti Asarcık’ta İlhan Gonca, Kavak’ta Onur Bakır ile Devam Dedi

AK Parti Asarcık’ta İlhan Gonca, Kavak’ta Onur Bakır ile Devam Dedi
13.09.2020
A+
A-

AK Parti Samsun İl Teşkilatında 14 ilçede kongreler tamamlanırken bugün gerçekleşen Asarcık ve Kavak ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar İlhan Gonca ve Onur Bakır güven tazeledi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatı’nda ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. Dün Yakakent ve Alaçam’da, bugün ise Asarcık ve Kavak’ta kongre heyecanı yaşandı. Diğer ilçe kongrelerinde olduğu gibi Asarcık ve Kavak’ta da coşku ve heyecan vardı. Kongreler, pandemi kuralları konusunda son derece hassasiyet gösterilerek gerçekleştirilirken, şu ana kadar 14 ilçede kongre süreci tamamlanmış oldu.

ASARCIK’TA İLHAN GONCA

Asarcık’ta mevcut başkan İlhan Gonca, tek aday olarak girdiği kongrede tüm oyları alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Başkan Gonca’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

ASIL LİSTE:

ÖMER KONUŞUM
SONER ENEŞ
HÜSEYİN KAYA
MESUT DEMİRCİ
HATİCE ENDES
REŞİT KANBER
AHMET UYANIK
ÜLFİYE OYPAN
İMDAT ÖKSÜZ
MUHAMMET KANBER
GÜLBEY GÜMEÇ
AHMET ÇEVRİM
MUSA BODUR
ESRA KONUŞUK

YEDEK LİSTE:

MUHARREM KORAL
ZALİF ÇEKEN
BARIŞ ÖZTÜRK
ŞAFAK BENİCE
ADEM TURAN
SÜLEYMAN KARA
ABDURRAHMAN BELDEK
AYDIN KÜÇÜK

KAVAK’TA ONUR BAKIR
Asarcık’ta olduğu gibi Kavak’ta da mevcut ilçe başkanı Onur Bakır seçime tek aday olarak girdi. Kongrede kullanılan tüm oyları alan Onur Bakır, yeniden ilçe başkanı oldu. Onur Bakır’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

ASIL LİSTE:

RECEP YANIK
SİNAN ARACI
FATİH KARA
SEMANUR ARTUT
DERYA US
HAYRETTİN ÜSTÜNDAĞ
MEHMET SÖKMEN
MUSTAFA DEMİROĞLU
MURAT BATKAL
GÜLDEN SEĞMEN KIVRAK
SADIK ALAN
OSMAN KARATAY
KADİR KAVAL
ÜMİT YERİŞKİN

YEDEK LİSTE:

CEVDET AYDEMİR
ŞEHRİNAZ GÜNGÖR
EYÜP ARLI
BAYRAM KANAT
AHMET KAYA
MUHAMMER YOLAYDIN
ŞABAN KIVRAK
SEFA AYDIN

Gerçekleşen kongrelere; AK Parti Trabzon Milletvekili ve İl Koordinatörü Dr. Adnan Günnar, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, Cumhur İttifakı MHP belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetimleri, diğer siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, geçmiş dönemde her iki ilçe teşkilatında görev yapan çok sayıda teşkilat mensubu ve delegeler katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber