AK belediyeler büyük bir başarı gösterdi

AK belediyeler büyük bir başarı gösterdi
02.06.2020
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediyelerimiz merkezi yönetimle koordineli bir şekilde pandemi sürecinde halkımızın yanında oldu, büyük bir başarı gösterdi, kenetlenme yaşandı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Birim Toplantısı gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları katıldı. Bölge başkanlarının sorumluluk alanlarındaki gözlemleri, yerel yönetim çalışmaları gibi bir çok konu başlığı ele alınırken yeni normalleşme sürecindeki çalışma takvimi programlandı.

Toplantıya katılan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni normalleşme sürecinde yerel yönetimler birimi olarak çalışma programlarının hazırlandığını, hizmetlerimizin koordineli bir şekilde aksamadan, yeni projelerle devam edeceğini söyledi.
”Özellikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ”Gönül”vurgusu
üzerinden çalışmalarımız artarak sürecek ‘diyen Yılmaz, ”Gönüllerin partisi olarak, halkımızla gönül bağlarımızın daha da güçlenmesi için çok çalışacağız. Hep sahada olacağız” dedi. Pandemi sürecinde yerel yönetimlerin büyük bir başarı sergilediğini ifade eden Yılmaz, ”Maske, dezenfektan dağıtımı, vatandaşların salgından korunması, her türlü ihtiyaçta yardımlarına koşulması gibi birçok çalışmada ”vefa” tanımının tüm yansımalarını gördük. Büyük bir özveriyle merkezi yönetimin başarılı çalışmalarına, destek paketlerine, AK belediyelerimizde büyük katkı sağladı.

Halkımızın hep yanında olduk, el ele verdik normalleşme sürecine kadar ulaştık. Bundan sonrada önce sağlığımızı, toplumun sağlını koruyarak yeni yaşam biçimimizi oluşturup el ele hizmete devam edeceğiz. ”diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber