ADD Samsun Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu tamamlandı

ADD Samsun Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu tamamlandı
02.03.2020
A+
A-

Mimarlar Odası Samsun Şubesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen ADD Samsun Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu’nda iki başkan adayı Anahtar Liste ile yarıştı. Arzu Sabuncu’nun listesinden sadece kendisi yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
Avukat Arzu Sabuncu ve mevcut başkan Dr. Işık Özkefeli’nin aday olarak girdiği olağan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Divan Başkanlığına Ahmet Sarı, Divan Üyeliklerine de Seda Çürüksu ve Tuğba Kürkçü seçildi. Gündem maddelerinin okunması ve oylanması sonrasında ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli açılış konuşması yaptı. Katılımcıların konuşmalarının ardından faaliyet raporu ve bütçe oylandı.
ADD samsun Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu’na CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, CHP Tekkeköy İlçe Başkanı Nihat Yurt, Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, Bilgisayar Mühendisleri Odası Samsun İl Koordinatörü Akın Ömür, Eğitim İş Samsun Şube Başkanı Rüstem Kara, Eğitim İş Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Suat Özkolay, Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı İsmail Yavuz, Tüm Belsen Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, DİSK Emekli Sen Samsun Şube
Başkanı Tacettin Aydın, Devrimci 78’liler Samsun Şube Başkanı, Cengiz Akşan, BES Samsun Şube Başkanı Yılmaz Tuluk, SAMÇEP Sözcüsü Mehmet Özdağ, Trabzon Düşünce ve Kültür Platformu Başkanı Av. Muammer Aydın, ADD üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.
Konuşmaların ardından yapılan seçimler sonrasında ADD Samsun Şubesi Yeni Yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM KURULU:
Işık Özkefeli
Neslihan Naz Çiçek
Akın Ömür
Gülay Oya Kızıltan
Yılmaz Pirdal
Hamza Muslu
Nural Özcan
Ayberk Başaran
Arzu Sabuncu
DENETLEME KURULU:
Emin Kırbıyık
Yılmaz Tuluk
Anıl Gülmez

DİSİPLİN KURULU:
Ali Çömez
Abdurrahman Akbaş
Barış Yazıcı
ÜST KURUL DELEGELERİ
Macide Şara
Mehpare Özkoç
Ata Giritli
Murat Erkan
Rüstem Kara
İrfan Çelik
Seçim Sonrasında Konuşan Dr. Işık Özkefeli: ‘’Bugün ADD Samsun Şubemizin 14. Olağan Genel Kurulunu büyük bir katılım ve coşku içinde gerçekleştirdik.
Öncelikle geçmiş dönemde beraber çalıştığım tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu olağan genel kurulumuzda şahsım ve yeni yönetim kurulu adayı arkadaşlarımı göreve layık gören ADD Samsun Şubesi Genel Kuruluna çok teşekkür ediyorum.
Milli Mücadele Şehri Samsun’umuz da bu görevin onuru ve sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. #ADDSamsun Şube bayrağı elimizde ve her daim yükseklerde kalmaya devam edecektir.
Saygı ve sevgi ile hepinizi selamlıyorum.’’ dedi

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.