19 Mayıs Belediyesi’nde 34 Kişi işe başladı

19 Mayıs Belediyesi’nde 34 Kişi işe başladı
12 Temmuz 2018 07:26
A+
A-

19 Mayıs Belediyesi toplum yararına çalışma programı kapsamında, Bafra İŞKUR müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği, noter huzurunda kura çekilişi ile belirlenen 34 kişi 19 Mayıs Belediyesinde çalışmaya başladı.
19 Mayıs Belediyesi ve Bafra İŞKUR müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği, 19 Mayıs Belediyesinde çevre temizliği ve park bahçe düzenlemeleri konusunda çalıştırılmak üzere 31 erkek, 3 bayan toplamda 34 kişi belediyede çalışmaya başladı.
09 Temmuz 2018 günü başlayan bu program 31 Aralık 2018 tarihinde son bulacak.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ”Bu personel alımı ile hem personel eksikliği anlamında büyük bir sıkıntıyı giderdik. Hem de istihdam alanına büyük katkı sunulmuş oldu. Belediyemizin görev alanı ve iş yoğunluğu fazla olduğundan İŞKUR tarafından görevlendirilen personelin 19 Mayıs’a katkısı çok olacak. İşe başlayan personele hayırlı olsun. Görevlerinde başarılar dilerim. “Dedi.

19 Mayıs Belediyesi İlçede Yaşayan 50 Çocuğu Sünnet Ettiriyor
19 Mayıs Belediyesi 8.Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında bu yıl 19 Mayıs ilçesinde yaşayan 50 çocuğu sünnet ettiriyor.
19 Mayıs Belediyesi tarafından 15 Temmuz’da yapılacak olan 8. Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, sünnet şöleni kapsamında sünnet olmak için başvuran miniklerin sünnetlerine başlandığını belirtti.
Festival 15 Temmuz’da
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; ‘’ 8. Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında bu yıl 50 yavrumuzu sünnet ettiriyoruz. Kayıtlarını aldığımız çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortamda erkekliğe ilk adımlarını atıyor. Her gün 5 kişilik gruplar halinde çocuklarımız personelimiz tarafından Bafra Devlet hastanesine götürülerek, sünnetleri yapılıyor. Ülkemiz için dönüm noktası olan 15 Temmuz tarihinde yapacağımız bu şölende hep birlikte bu mutluluk ve heyecanı paylaşmak istiyorum. 2009 yılından bu zamana kadar yaklaşık 850 evladımızı sünnet ettirmenin mutluluğuna eriştik.’’ Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.