AK Parti’nin Aday Tanıtım Toplantısı sabote edilecek iddiası!

AK Parti’nin Aday Tanıtım Toplantısı sabote edilecek iddiası!
03 Şubat 2024 17:01
A+
A-

Samsun’da AK Parti’nin Pazar günü yapacağı aday tanıtım toplantısının Yeniden Refah Partisi tarafından sabote edileceği iddia edildi.

Samsun’da AK Parti’nin 4 Şubat Pazar günü gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısına Yeniden Refah Partisi’nin operasyon yapacağı iddiası şoke etkisi yarattı.

Trabzon’da gazetecilik yapan Osman Diyadin, sosyal medya sayfasından gündeme getirdiği iddiada, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’a dikkati çekerek, “Dikkat. Samsun’da Yeniden Refah Partisi oyunu var..
İddia şu ki Vezirköprü, Kavak, Havza, Ladik, Tekkeköy, Çarşamba ilçelerinde sosyal medyada dolaşan isimlerin adaylık açıklanması halinde yarın sabah bu ilçelerdeki teşkilat mensupları önce salona girecekler sonra program başlayınca alkışlarla salonu terkedecekler. Ve akabinde Atatürk heykelinde istifa açıklaması yapacaklar. Akabinde Suat Kılıç tüm ilçelerde eski akpartili ilçe başkanları ve il yöneticileriyle toplantı yapacak. Ve bunları Samsun ilçelerinde aday yapacaklar” dedi.

SUAT KILIÇ ATEŞLE OYNUYOR
Gazeteci Diyadin, Samsun ile ilgili açıklamasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın ateşle oynadığını da belirterek, sosyal medya sayfasında gündeme getirdiği iddialarla ilgili şunları dile getirdi:
“Samsun’da yaşanan gelişmelerin bir çok ilde yaşandığı bilgisi geliyor..
Yeniden Refah Partisi adeta pusu kurmuş AK Partinin açıklayacağı adayları bekliyor.. deniyor. AK Partide aday olamayan kırılgan isimleri aday göstermek için oyun kuruyorlar. Fitne ateşi büyüyor. Suat Kılıç bu ateşi büyüttükçe büyütüyor. Fatih Erbakan yol veriyor. En üzüntü verici olan ise; Bütün siyasi varlığını bu ülkede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu olan, bu ülkede bakanlık yapma onuru yaşayan RFP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç Genel Başkanı Erbakan’ı yanlış sulara sürükleyerek resmen CHP’nin değirmenine su taşıyor… AK Partiden bir dostum aradı.. Dedi ki.. Suat Kılıç’ta ateşle oynuyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.