İhsan Kurnaz’dan aday adaylığı açıklaması!

İhsan Kurnaz’dan aday adaylığı açıklaması!
29 Aralık 2023 23:37
A+
A-

İlkadım’da AK Parti’nin Belediye Başkan aday adayı olan eski AK Parti ilçe Başkanı İhsan Kurnaz’ın aday gösterileceği gündeme gelirken, İhsan Kurnaz aday adaylığı süreci devam ediyor dedi.

İhsan Kurnaz aday adaylığı başvuru sürecinin bitimi sonrasında yaptığı aday adaylığı başvurusu AK Part’nin İlkadım’da adayı İhsan Kurnaz mı olacak? sorusunu akıllara getirmişti.

İlkadım’da AK Parti’nin Belediye Başkan adayı olarak İhsan Kurnaz’ın gösterileceği Samsun’da gündem olurken İhsan Kurnaz diğer aday adayı arkadaşlarımın aday olma konusunda ne kadar şansı var ise benimde aday olma konusunda o kadar şansım var dedi.

İhsan Kurnaz yaptığı açıklamada; “Aday adayı arkadaşlarımın her biri bir birinden değerli sonradan aday adayı olmam yanlış algıya neden oldu. Adaylık konusunda kararın AK Parti yönetiminde ve AK Parti Genel merkezi’nde olduğunu ifade etti. Kurnaz, aday adaylık sürecinde diğer aday adayları gibi çalışmalarına devam ettiğini adaylık konusunda kesin ve net bir durum olmadığını ifade etti.

AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklamasının ardından ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.