MHP Samsun’da seçim çalışmaları sürüyor

MHP Samsun’da seçim çalışmaları sürüyor
12.06.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Taner Tekin, 27. Dönem Milletvekilleri Adayları Murat Camadan, Erdem Okan, İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Badırlı (Ataköy) Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldiler.

Mahalle girişinde yoğun bir araç konvoyu tarafından önü kesilen İl Başkanı Taner Tekin ve milletvekili adayları meşale ve havai fişek gösterisi ile karşılandı. Başkan Tekin ve Milletvekili adayları teravih namazı sonrasında mahalle sakinlerine Cumhur İttifakı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri hakkında bilgiler verdiler.

24 Haziran seçimlerinin bir kader seçimi olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Taner Tekin, “Milliyetçi Hareket partisi her zaman şahsi, siyasi ve dünyevi çıkarlardan uzak önce Ülkem ve Milletim anlayışını kendine ilke edinmiş bir siyasi partidir. Bizim için milletin birliği ve beraberliği, devletin bekası her şeyden önce gelmektedir. İşte bu yüzden Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) ile bir ittifak oluşturulmuş ve adı da Cumhur İttifakı konulmuştur. Genel Başkanımızın da dediği gibi bu ittifak Millet’in aklı ve iradesi ile aslında 15 temmuzda doğmuş, Yenikapıda olgunlaşmış 16 Nisan referandumunda milletin tevüccühünü kazanmış, 24 haziran’da da büyük Türk Milletinin vereceği destekle Tüm Türk ve Türkiye düşmanlarına karşı kazanılacak büyük bir zafer olacaktır. Bu ittifak 24 Haziran seçimleri’ne kadar değil en az 2023’e, bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar uyum ve ahenk içerisinde devam edecektir. MHP sözünün eri bir siyasi partidir.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber