Erdal Ulusoy’da Ak Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı için Aday adayı

Erdal Ulusoy’da Ak Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı için Aday adayı
27 Kasım 2023 21:46
A+
A-

2024 yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin de aday adaylığı başvuruları başladı. Erdal Ulusoy’da Ak Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı için Aday adaylık başvurusunda bulundu.

2024 yerel seçimler önceside siyasi partilerde belediye başkanlıkları için adaylar belli olmaya başladı. İlkadım Belediye Başkanlığı için Erdal Ulusoy’da Ak Parti’den Aday adaylık başvurusunda bulundu.

İlkadım Belediyesi Başkanlığı’na AK Parti’den Aday Adayı olduğunu açıklayan Erdal Ulusoy, AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin’i ziyaret ederek, müracaatına ilişkin resmi evrakları ilçe başkanlığına sundu.

 

Erdal Ulusoy yaptığı açıklamada; “Bugün İlkadım’ımıza hizmet etme heyecanımıza ortak olmak için buraya gelen kıymetli dostlarıma teşekkür ediyorum. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar birlikte çalıştık ve hep birlikte çok şeyi başardık. Geride bıraktığımız süreç çok şeyi öğrenme, yaşama ve tecrübe etme imkanı sağladı. Edindiğimiz bilgi birikim ve tecrübe ile birlikte İlkadım’ımıza değer katmak ve hemşerilerimize hizmet etmek için İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Rabbim hayırlı eylesin, tevazu, samimiyet ve gayretle çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda bizleri mahçup etmesin. Rabbim Yâr ve Yardımcımız olsun. Destek ve duâlarınızın devamını diliyorum. Sağolun varolun Allah’a emanet olun” dedi.

Erdal Ulusoy kimdir?

1978 Samsun Kavak doğumlu,  İlkokulu Samsun İlkadım Zeytinlik Mahallesi 27 Mayıs İlköğretim Okulunda, orta ve liseyi Samsun İlkadım Anadolu İmam Hatip Lisesinde, ön lisansını Yerel Yönetimler Bölümü olarak tamamladı. Siyasi hayatına 2002 yılında AK Parti İlkadım Belde Kurucu Gençlik Kollarında yönetim kurulu üyeliği ile başladı. 2006-2008 İlkadım belde gençlik kolları tanıtım ve medya başkanlığı, 2008-2016 Çatalarmut mahalle yönetimi ve 2016 yılından beri Çatalarmut mahalle başkanı olarak 21 yıldır aralıksız siyaset yapmakta. Çesitli sivil toplum kuruluşları, dernekler ve spor kulüplerinde üyelik yapmıştır. 14 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra 2013’ten itibaren kamuda  çalışmaktadır, evli ve  üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.