Erdal Ulusoy AK Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Erdal Ulusoy AK Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Olduğunu Açıkladı
17 Kasım 2023 21:27
A+
A-

Yerel seçimler yaklaşırken Erdal Ulusoy AK Parti’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti İlkadım ilçe binasında İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru formunu seçim işleri başkanlığına teslim eden Erdal Ulusoy AK Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldu.

Erdal Ulusoy yaptığı açıklamada; Bugün İlkadım’ımıza hizmet etme heyecanımıza ortak olmak için buraya gelen kıymetli Dostlarım hoşgeldiniz; Her birinizi ayrı ayrı saygı,sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar birlikte çalıştık, birlikte hep birlikte çok şeyi başardık. Geride bıraktığımız süreç çok şeyi öğrenme, yaşama ve tecrübe etme imkanı sağladı. Edindiğimiz bilgi birikim ve tecrübe ile birlikte İlkadım’ımıza değer katmak ve hemşerilerimize hizmet etmek için İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Rabbim hayırlı eylesin, tevazu, samimiyet ve gayretle çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda bizleri mahçup etmesin. Katılım sağlayan siz değerli dostlarıma bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim Yâr ve Yardımcımız olsun, destek ve Dualarınızın devamını diliyorum, sağolun varolun Allah’a emanet olun. Dedi

ERDAL ULUSOY KİMDİR

1978 Samsun Kavak doğumlu, İlkokulu Samsun İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi 27 Mayıs İlköğretim Okulunda, orta ve liseyi Samsun İlkadım Anadolu İmam Hatip Lisesinde, ön lisansını Yerel Yönetimler Bölümü olarak tamamladı. Siyasi hayatına 2002 yılında AK Parti İlkadım Belde Kurucu Gençlik Kollarında yönetim kurulu üyeliği ile başladı. 2006-2008 İlkadım belde gençlik kolları tanıtım ve medya başkanlığı, 2008-2016 Çatalarmut mahalle yönetimi ve 2016 yılından beri Çatalarmut mahalle başkanı olarak 21 yıldır aralıksız siyaset yaptı. Çesitli sivil toplum kuruluşları, dernekler ve spor kulüplerinde üyelik yapmıştır. 14 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra 2013’ten itibaren kamuda çalışmaktadır, evli ve üç çocuk babasıdır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.