Köroğlu ve Taşar ailesinin mutlu günü!

Köroğlu ve Taşar ailesinin mutlu günü!
08 Ağustos 2023 21:33
A+
A-

Samsun’da AK Parti İlkadım Belediye Meclis üyesi Erol Köroğlu’nun kızı Betül Köroğlu, gerçekleşen muhteşem düğünde Mansur Taşar ile dünyaevine girdi.

Samsun-Ankara karayolunda bulunan düğün salonunda gerçekleşen Betül Köroğlu ve Mansur Taşar çiftinin düğününe siyaset ve iş dünyasının tanınan isimleri katıldı.

Düğüne eski AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım, Atakum, Çarşamba İlçe Başkanları ile eski İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, işadamları Halit Kol, Ercan Albayrak, Nuri Gençtürk, Samsunspor Taraftarlar Grubu Başkanı Tonguç Ali Anıl, YABPA Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüzile çok sayıda davetli katılarak Erol Köroğlu ve eşi Fatma Köroğlu’nu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Bedia ve Sabri Taşar çiftinin çocukları olan Mansur Taşar ile dünyaevine giren Betül Köroğlu, gerçekleşen görkemli düğünde çalınan oyun havaları eşliğinde eğlendi.

Öte yandan düğüne AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Teşkilat Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve milletvekili Ersan Aksu telgraf çekerek genç çifti tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.