Salih Şahin O iddialar Hakkında Konuştu! Tamamen Asılsız ve Mesnetsiz

Salih Şahin O iddialar Hakkında Konuştu! Tamamen Asılsız ve Mesnetsiz
05 Mayıs 2023 20:10
A+
A-

Yeniden Refah Partisinde İl başkanı olan Salih Şahin partisinden Milletvekili adayı gösterilmeyince istifa ettiği iddialarına tamamen asılsız ve mesnetsiz dedi.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Yeniden Refah Partisinde İl başkanı olan Salih Şahin Milletekili adayı gösterilmence patisinin İl başkanlığından istifa ettiği söylemlerinin tamamen asılsız vemesnetsiz olduğunu açıklarken parti içinde yaşanan siyasi adaletsizliğin ve parti içinde ayak oyunlarının başlaması il başkanlığından istifa etmesin neden olduğunu belirtti.

Görevinden istifa eden Yeniden Refah Partisi eski Samsun İl başkanı Salih Şahin Samsun’da parti içinde yaşana ayak oyunlarını genel merkeze bildirmek için gittiğini ama genel başkan Dr. Fatih Erbakan başta olmak üzere kimseye ulaşmadığını genel başkan Fatih Erbakan’ın aday belirleme sürecinde kandırıldığını dile getiren Salih Şahin istifa sürecinin başladığını ifade etti. İstifa sürecini özetleyen Salih Şahin rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözünü dile getirerek bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için fırıldak olmaya gerek yok dedi.

https://youtu.be/OHxfJol4wik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.