SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

CHP 41.000. Ziyaretini Havza ve Vezirköprü De Yaptı

1 dk. okur

CHP Samsun Örgütü 80 Günde Devri Alem çalışmaları kapsamında CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, Vezirköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Işık ve Havza İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Sözen ile birlikte Vezirköprü ve Havza’da ev ziyaretlerinde bulunup CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ileterek Aile Destekleri Sigortası projesini anlattı.

 

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu;

 

Her zaman çocuklarının yükünü ailesinin çilesini çeken ama bütün yokluklara sıkıntılara rağmen ailesini ayakta tutmaya çalışan kadınlarımızın yanındayız. Kardeşçe sohbet ettik, kucaklaştık. Tencere kaynamıyor, çocuklarımız mahsun, annelerimiz sıkıntılı. Tam bu noktada yokluğa ve yoksulluğa çözümümüz hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için hazırladığımız Aile Destekleri Sigortası ile vatandaşlarımıza, kadınlarımıza umut olacağız.

 

100 gün sonra bütün kadınlarımız rahat bir nefes alacak. Dedi

Bu Yazıyı Paylaş