SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

6’lı masanın adayı Abdullah Gül mü olacak? Karamollaoğlu açıkladı

1 dk. okur

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gazeteci Hande Fırat ile ilgili yaptığı röportajda “6’lı masaya Abdullah Gül’ün adaylığı gelecek mi” sorusuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri bir erken seçim olmaması halinde 2023’te yapılması beklenirken 6’lı masanın hangi adayla seçime gireceği de merak konusu olmaya devam ediyor. Bu konuda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na Abdullah Gül’ün adaylığının söz konusu olup olmadığı soruldu.

6’LI MASA’NIN ADAYI ABDULLAH GÜL MÜ?

Son seçim anketlerine bakıldığında seçimi kazanmaya yakın olan 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili kamuoyunda bir çok isim öne çıktı. Bu isimlerden biri olan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylık ihtimalini Hande Fırat, Temel Karamollaoğlu’na sordu.

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, Temel Karamollaoğlu’yla yapıtığı röportajda kendisine “masaya Abdullah Gül’ün adı gelecek mi” sorusunu sorarken Karamollaoğlu, Fırat’a “Bunun için erken. Geçen sefer teklif ettim, Sayın Kılıçdaroğlu benimsedi ama olmadı. Şu an erken. Bizim masada gündeme gelmedi. Bunu konuşmak gereksiz.” Sözleriyle karşılık verdi.

Bu Yazıyı Paylaş