Samsun’da Oflular dernekleşme kararı aldı

Samsun’da Oflular dernekleşme kararı aldı
07.09.2022
A+
A-

Samsun’da siyaset, iş dünyası ve bürokraside oldukça aktif olmasına rağmen yıllardır dernekleşemeyen Oflular dernekleşme kararı aldı.

Samsun’da çok sayıda Oflu olmasına rağmen bu zamana kadar örgütlenemeyen ve bir çatı altında toplanarak hemşeri derneği kuramayan Oflular dernekleşerek bir çatı altında toplanma kararı aldı. Samsun’un Atakum İlçesi’nde dernek binasını tutan ve dernek tüzüğünü hazırlayan Oflular Atilla Ayazoğlu başkanlığında derneği faaliyete sokmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde Samsun Valiliği Dernekler Masasına derneğin kuruluşu için gerekli evraklar teslim edilecek.

Ayazoğlu önümüzdeki günlerde kuruluşunun resmileşeceği dernek sayesinde Samsun’da yaşayan Ofluların bir çatı altında toplanacağını belirterek, “Samsun’da on binlerce Oflu hemşerimiz varken bir çatı altında bu zamana kadar toplanamadığımızı gördük ve hemşerilerimizi bir çatı altında toplamaya karar verdik. Derneğimizin tüzüğünü tamamladık, Atakum İlçemizde derneğimize yakışır bir mekan oluşturmak için kiraladığımız mülkte tadilat çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Dernek binası olarak faaliyet gösterecek olan mülkte alkolsüz restoran, üyelerin sohbet ederek vakit geçirebileceği oyun salonu ve Karadeniz ürünlerinin satılacağı şarküterinin olacağını kaydeden Ayazoğlu, “Dernek binamızda bulunacak olan restorantta Of’a özgü yemek çeşitleri misafirlerimizin hizmetine sunulacaktır. Ayrıca şarküterimizde tereyağ, peynir, Akçaabat köfte, hamsiköy sütlacı gibi ürünlerimiz satışa sunulacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber