SON DAKİKA
Özel’den Bahçeli’ye emekli maaşı çağrısı: “Buyursun versin, iki elimizle destekleyelim” • Bakan açıkladı: 3000 personel alım sonuçları açıklandı • Galatasaray 0 Fenerbahçe 2! Süper kupa Fenerbahçe’nin oldu • Trafik cezalarını artıran teklifin ilk iki maddesi geçti • Eski belediye başkan yardımcısı, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Samsun İl Sağlık Müdürü Oruç korona virüsü yendi

Korona virüse yakalanan ve bir süredir tedavi gören Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, virüsü yenerek taburcu edildi.

8 Şubat tarihinde Kovid-19’a yakalanan Samsun Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, ilk önce Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Tedavisi devam eden Oruç, daha sonra ambulans helikopter ile Ankara’ya götürülmüş, tedavisine de burada devam edilmişti. Oruç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hastalığı atlatarak, taburcu olduğunu duyurdu. Sağlık durumu hakkında paylaşım yapan Oruç, şunları söyledi: “Allah’a şükürler olsun hastanedeki tedavi sürecim bitti, taburcu oldum. Tedavimde her türlü özveriyi gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza, dualarını esirgemeyen, maddi manevi yanımızda olan, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.”

oruc2

Bu Yazıyı Paylaş