SON DAKİKA
Özel’den Bahçeli’ye emekli maaşı çağrısı: “Buyursun versin, iki elimizle destekleyelim” • Bakan açıkladı: 3000 personel alım sonuçları açıklandı • Galatasaray 0 Fenerbahçe 2! Süper kupa Fenerbahçe’nin oldu • Trafik cezalarını artıran teklifin ilk iki maddesi geçti • Eski belediye başkan yardımcısı, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Canik Belediyesi doğal yaşam alanıyla can dostlara kucak açıyor İ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, doğal yaşam alanıyla sokak hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyon süreçlerini tamamladıklarını belirterek sahiplendirme işlemlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Doğal Yaşam Alanı’nda sokak hayvanlarına yönelik tedavi, rehabilite ve sahiplendirme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. Sağlık problemi bulunan sokak hayvanlarının ivedilikle tedavi süreçlerini başlattıklarını, veteriner hekimler gözetiminde tedavi ve rehabilitasyon aşamalarını takip ettiklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Doğal Yaşam Alanı’nda tedavi ve rehabilitasyon bölümleri ile birlikte ayrıca ırklara yönelik ayrı bölümlerinin yer aldığını belirtti. Sokak hayvanlarının sahiplendirme işlemlerini de gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, “Can dostlarımız için projelerimizi uygulamaya aldık” dedi.

Fonksiyonel Yapı, Tam Hizmet
Canik Belediyesi Doğal Yaşam Alanı’nda ırk türleri ve anneli yavrular için ayrı bölümlerin yer aldığına değinen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Belediyemiz doğal yaşam alanında can dostlarımızın tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarını, veteriner hekimlerimiz gözetiminde gerçekleştiriyoruz. Irk türlerine göre ayrı bölümlerin yer aldığı doğal yaşam alanımızda, ayrıca can dostlarımızın sahiplendirme işlemlerini de gerçekleştiriyoruz. Tedavi ve rehabilitasyon süreci tamamlanan can dostlarımızı gerekli işlemlerin ardından sahiplendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Sandıkçı’dan Can Dostları İçin Yeni Projeler
Canik Belediyesi Doğal Yaşam Alanı’nın ardından yeni hayvan bakımevi, hastanesi ve mezarlık alanı ile kedi villaları ve tedavi merkezi projelerini de hayata geçireceklerini aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, “Can dostlarımız için yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. Can dostlarımıza yönelik fonksiyonel yapısıyla bölgemizde örnek olan eserleri hizmete sunmayı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu. Başkan Sandıkçı, yeni hayvan bakımevi, hastanesi ve mezarlık alanı ile kedi villaları ve tedavi merkezinin çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu Yazıyı Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir