SON DAKİKA
Özel’den Bahçeli’ye emekli maaşı çağrısı: “Buyursun versin, iki elimizle destekleyelim” • Bakan açıkladı: 3000 personel alım sonuçları açıklandı • Galatasaray 0 Fenerbahçe 2! Süper kupa Fenerbahçe’nin oldu • Trafik cezalarını artıran teklifin ilk iki maddesi geçti • Eski belediye başkan yardımcısı, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Kocaeli’de taşımalı eğitime ‘buz ve don’ engeli

Nazım Özgün ERBULAN/ KOCAELİ, (DHA)- KOCAELİ Valiliği, yüksek kesimlerde etkili olması değerlendirilen buzlanma ve don nedeniyle kent genelinde taşımalı eğitime 1 gün süreye ara verildiği duyurdu.

Kentin yüksek kesimlerinde meteorolojik verilere göre buzlanma ve don olması bekleniyor. Bu doğrultuda Kocaeli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kocaeli il genelinde özellikle yüksek kesimlerde 13.01.2026 Salı sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülebileceğinden herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ilimiz genelinde taşımalı eğitime (özel eğitim dahil) 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.” denildi.

FOTOĞRAFLI

Bu Yazıyı Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir