SON DAKİKA
Özel’den Bahçeli’ye emekli maaşı çağrısı: “Buyursun versin, iki elimizle destekleyelim” • Bakan açıkladı: 3000 personel alım sonuçları açıklandı • Galatasaray 0 Fenerbahçe 2! Süper kupa Fenerbahçe’nin oldu • Trafik cezalarını artıran teklifin ilk iki maddesi geçti • Eski belediye başkan yardımcısı, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Samsun’da kereste fabrikasında yangın çıktı

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Örnek Sanayi bölgesinde bulunan bir kereste fabrikasında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

SAMSUN’un Tekkeköy ilçesi Örnek Sanayi Bölgesinde bulunan bir kereste fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yangın saat 20.30 sıralarında Tekkeköy ilçesinde Örnek Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir kereste fabrikasında çıktı. Fabrikadan yükselen duman ve alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yanıcı ve ahşap malzemeler nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevler onlarca metre yüksekliğe ulaştı, gökyüzü kara bulutla kaplandı. Polis de çevrede güvenlik önlemi aldı. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Örnek Sanayi Bölgesi’ndeki kereste fabrikasında çıkan 20.30 sıralarında yangın, saat 00.30 sıralarında kontrol altına alındı. Samsun Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, “Geçmiş olsun, kereste fabrikasında çıkan bir yangın vardı. Kontrol altına alındı. Herhangi bir yaralı veya ölü yok. Tüm ekipler, güzel bir çalışma yaptı. AFAD, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeler, havalimanının araçları ve emniyetin TOMA araçlarıyla müdahaleler yapıldı” dedi.

Bu Yazıyı Paylaş