Ahmet Demircan Havza’da

Ahmet Demircan Havza’da
28.03.2019
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan yerel seçim çalışmaları kapsamında Havza’da bir dizi ziyarette bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ak Parti Havza Seçim Koordinasyon Merkezine gerçekleştirdi.

Demircan ve beraberindekiler daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Cumhur İttifakı adayları için destek istedi.

Demircan daha sonra kırsal mahalle ziyaretlerine geçtiler.

Ziyaretler kapsamında Paşapınarı, Erikbelan, Belalan ve Yeşilalan Mahallelerini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan buralarda yapmış olduğu konuşmalarda 31 Mart’ta yerel seçimlerinin yerel bir seçim gibi görünse de geneli ilgilendiren bir seçim olduğunun altını çizerek şunları kaydetti; “Birileri bu seçim sonuçlarını merakla bekliyor. İstiyorlar ki iktidar zayıflasın, ülkenin istikrarı tökezlesin. Bunu Washington bekliyor, İsrail bekliyor. Ülkemizi bölmek isteyenler bekliyor. Bu millet onlara bu sefer de fırsat vermeyecektir. Buna inancımız tam. Normalde yerel seçimleri yapıyoruz ama sonuçları itibari ile geneli ilgilendiren önemli bir seçim olacak 31 Mart seçimleri.Ben Havza’yı tanıyor ve biliyorum. İnanmıyorum ki Havza bu oyunlara fırsat vermeyecek.” Dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise Havza için projelerinin hazır olduğunu dile getirerek; “İnşallah kısa bir süre sonra tabi ki sizlerin teveccühü ile Belediye Başkanı olarak ilçemize hizmet etmek için göreve başladığımızda önceliğimiz kırsal mahallelerimizin altyapı sorunları olacak. 17 yıllık siyasi tecrübem ile sizlerin sorunlarını en az sizler kadar bilen bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet için çalışacağım. Havzamız 15 yılda önemli hizmetler aldı. Son 5 yılda bu hizmetlerden kırsal mahallelerimizde yararlanmaya başladı. Kırsalda yaşam kalitesini arttırmak ve kırsalı kalkındıracak çalışmalara ağırlık verilecek.”dedi.

Demircan ve Özdemir’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile parti yöneticileri eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber