SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

Samsun’da 126 işçi yediği tavuktan zehirlendi!

1 dk. okur

SAMSUN Organize Sanayi Bölgesi’nde 7 farklı fabrikadaki 126 işçi, bir yemek şirketinden gönderilen tavuk yemeğinden zehirlendi. Hastaneye kaldırılan işçilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Tekkeköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. İddiaya bir yemek şirketi tarafından pişirilen tavuk yemeği, 7 fabrikada çalışan işçilere servis edildi. Yemekten bir süre sonra kusma, ateş, mide bulantısı ve baş dönmesi şikayeti gösteren 126 kişi, kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alınan işçilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu Yazıyı Paylaş