Samsun’da bitmeyen şaibeler!

Samsun’da bitmeyen şaibeler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salı günü grup toplantısında yaptığı açıklamada; “Bu partide hiç kimsenin ben deme hakkı yoktur. AK Parti biz partisidir. Üzerinde en küçük şaibe olan hiç kimseden ikaz beklemeden kendisi bu kapıdan çıkmalıdır. Teşkilat ve adaylar kendilerini gözden geçirmeli. Ölçümüz ‘Acaba millet bana ne diyor?’ olmalı” demişti.

Samsun AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı ifade edilen Mustafa Demir ile alakalı bazı durumlar yeniden gözden geçirildi mi? merak konusu oldu.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in oğlunun KHK ile kapatılan Feza Koleji mezunu olduğu ortaya çıktı

AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in oğlunun KHK ile kapatılan Özel Feza Koleji’nden mezun olduğu ortaya çıktı.

AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, bakanlık yaptığı dönemde 29 Mayıs 2011 tarihinde Samsun’da FETÖ’nün okullarından olan Feza Eğitim Kurumları’nın mezunlarını bir çatı altında toplayan Özel Feza Koleji Mezunları Derneği (FEZADER)’nin açılışını gerçekleştirmişti. Mustafa Demir, açılışta yaptığı konuşmada, oğlunun da Feza Koleji’nin ilk mezunlarından olduğunu ve Feza Eğitim Kurumları’nın 1994-1995 yıllarında ne zorluklarla kurularak bugünlere geldiğini çok iyi bildiğini söylemişti.

Mustafa Demir, açılışta yaptığı konuşmada Feza Okullarından övgü ile bahsederken, şu ifadeleri kullanmıştı,

”Feza Eğitim Kurumları kuruluş gayesine uygun güzel bir eğitim süreci geçirip hemen hemen bir çok alanda hayatını sürdüren, kendisine ve ülkesine, hem de halkın medeniyetini geleceğe taşıyan bir hüviyet ve duruşla örnek alınacak bir duruma gelmiştir. Kuruluşundaki gayretlerin hedefine beklenenin üzerine ulaştığını görmek bizi son derece mutlu etti”

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ >>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber