Osman Yılmaz Pursaklar’a aday

Osman Yılmaz Pursaklar’a aday

İş insanı Osman Yılmaz, AK Parti’den Pursaklar Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Ankara’da bir çok sivil toplum kuruluşunda görev alan iş insanı Osman Yılmaz, Pursaklar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen törene çok sayıda kişi katıldı.

Aday adaylığı başvurusunda bir açıklama yapan Osman Yılmaz, Pursaklar’ın Ankara’nın en yeni ve en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, 23 yıldır yaşadığı yerde belediye başkanlığı yapmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Osman Yılmaz, Pursaklar’ı çok iyi bildiğini belirterek, “İlçemizi sorunlarını çok iyi biliyorum ve bu sorunlara çözüm üreten bir anlayışla belediye başkanı olarak ilçeme hizmet etmek istiyorum. ‘Milletin efendisi, milletine hizmet edendir’ inancıyla yola çıktık. İlçemizin sorunlarını çözecek yere ayağını basan güçlü projelerle Pursaklar’ı yönetmeye adayım. Bu bir hedef ve nasip meselesi. Halkımızın kendisi için en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Bu kutlu yola çıkan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bu günümde yanımda olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

pulsak3 pulsak2 pulsak1 pulsak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber