Arslan: İlkadım için ‘el ele gönül gönüle’ çalışacağım

Arslan: İlkadım için ‘el ele gönül gönüle’ çalışacağım

2019’un Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Samsun’un İlkadım İlçesinden AK Partiden aday adaylığını açıklayan Musa Arslan haberhas.com’a açıklamada bulundu.

Samsun’da uzun yıllar iş adamı olarak faaliyet gösteren ve AK Parti’de uzun zamadır değişik kademelerinde görev yapan İş adamı Musa Arslan İlkadım İlçesi için var gücümle çalışacağım dedi.

İLKADIM İÇİN ‘EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIM’
AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Musa Arslan partimizin oluru vatandaşlarımızın desteğiyle başkan seçilirsem İlkadım ilçemiz için hizmet anlamında var gücümle çalışacağım. Bana oy veren vermeyen herkesin başkanı olacağım hizmet anlayışım her mahalleye her caddeye eşit hizmet etmek olacak dedi.

İLÇE HALKINDAN YOĞUN TALEP VAR
AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Musa Arslan ilçede yaşayan vatandaşlarımızında aday adaylık sürecinde kendisine yoğun destek olduğunu ifade eden Musa Arslan diğer siyasi partili vatandaşlarında yerel seçimde beni destekleyecekler bu anlamda büyük destekler alıyorum dedi.

DOĞMA BÜYÜME İLKADIMLIYIM
AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Musa Arslan doğma büyüme ilkadımlı olduğunu söyleyen Musa Arslan, “İlçemizin sorunlarını eksiklerini iyi biliyorum ben doğma büyüme ilkadımlıyım ve ilçemiz en güzeli en iyisine layık bu anlamda eksikler var. Bu görev bana nasip olursa İlkadım ilçemiz benimle birlikte ilkleri ve yenilikleri yaşayacak diyerek sözlerine son verdi.

musa arslan1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber