Arıcı: Andımıza Karşı Çıkanlar Ermeni Kökenlidir

Arıcı: Andımıza Karşı Çıkanlar Ermeni Kökenlidir
20.10.2018
A+
A-

Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı İlhan ARICI, Danıştay’ın ‘Andımız’ kararının ardından başlayan tartışmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ARICI, “Okullarda tekrar okutulmak istenen Andımız’ın hangi bölümü sizi rahatsız etti.” dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti: “Okullarda tekrar okutulmak istenen Andımız’ın hangi bölümü sizi rahatsız etti.
Türküm demenin,Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürümenin Yurdumuzu ve milletimizi özümüzden çok sevmenin Ve dahi bunlar üzerine yemin etmenin, neyinden rahatsız oldunuz. Verilen karara saygı duymak yerine yargının haddini aştığını belirttiginiz bir konusma yapıyorsunuz. Türk olduğunu milli şuurla yetişmenin birlik beraberliğin en küçükten en büyüğüne kadar anlatmanın simgesi olan andımızı okumanın kime ne zararı vardır. Türk kanı taşımayan Türk olduğunu söylemekten kaçınan kansızlar yaptığı açıklamalarla büyük Türk Milletinin aklıyla alay etmiş millete ihanet yapılmıştır.
Kendinden emin olan,dürüst olan Türk’üm doğruyum Çalışkanım demekten kaçınanları anlamak mümkün değildir. Buna karşı çıkanlar Ermeni Kökenlidir.
Türk’üm demekten aciz olanlar, ebediyen bu haykırışı duyacaksınız: Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber