Genç Saadet’ten Köşebaşı Buluşmaları

Genç Saadet’ten Köşebaşı Buluşmaları
19.10.2018
A+
A-

Dikkat çeken çalışmalarıyla gündeme gelen Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları, ‘’Siftah bizden bereket Allah’tan’’,  ‘’Saadet Çorbası’’, ‘’Fikir Duvarı’’ gibi Samsun’da ilk ve tek olma özelliği taşıyan çalışmalarına ‘’Köşebaşı Buluşmaları’’ ile bir yenisini daha ekledi.

Mahallelerde gençlerin toplandığı noktaları belirleyip ‘’Köşebaşı Buluşmaları’’ adı altında gençlerin problemlerini dinlemeyi amaçlayan Gençlik Kollarının ilk buluşma noktası İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi oldu. Semaver çayı ve çekirdek ikramlarının da yapıldığı buluşmaya gençler yoğun ilgi gösterdi.

BUNDAN SONRA HER HAFTA BİR MAHALLEDE

Yapılan çalışmanın bundan sonra her hafta bir mahallede gerçekleşeceği bilgisini veren Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Taner Altungeyik, ‘’Bizler siyasi bir kimlik taşıyor olabiliriz. Siyasi çalışma ve faaliyetlerimizi sürdürebiliriz. Elbette partimizin iyi bir noktaya taşınması için gayret edeceğiz ancak bizler Gençlik Kolları olmamız sebebiyle Samsun’umuzda bulunan gençlerimize karşı kendimizi mesul hissediyoruz.’’dedi.

SAMSUN’UN EVLİYASINDAN DA EŞKİYASINDAN DA MESULÜZ

Kendilerini Samsun gençliğine karşı sorumlu hissettiklerinin altını çizen Altungeyik, ‘’Bir gencimizin mahalle aralarında çeşitli yanlışlıklara düşmesi sebebiyle kaybolup gitmesinin ve toplumdan silinmesinin müsebbibi olarak kendimizi görüyoruz. Bunun için gençlerimize sahip çıkmak ve onların sorunlarına elimizden geldiğince çözüm üretmek noktasında bu çalışmaları başlattık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bizler Samsun’un eşkıyasından da evliyasından da mesulüz. Bu mesuliyetin gereğini yerine getirmeye de devam edeceğiz.’’ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber