AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nda delege seçimi heyecanı

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nda delege seçimi heyecanı
22.09.2024
4
A+
A-

AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatında delege seçimi heyecanı yaşandı. Parti binasında yapılan delege seçimlerinde 61 mahalleden 400 delege seçildi.

AK Parti Olağan Kongresi seçim takvimi, ilçe delege seçimleri ile devam ediyor. Kongre öncesi ilçe parti teşkilatlarında delege seçimleri başlarken, İlkadım AK Parti teşkilatında da 61 mahalle adına üyeler 400 delege için sandığa gitti.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen delege seçimine katılım yüksek oldu. AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan İlçe Kongresi Delege Seçiminde, İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de seçim için parti binasına gelen üyelerle tek tek ilgilendi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Önceki Dönem İl Başkanı Hakan Karaduman, İlkadım Belediyesi önceki dönem Başkanı Erdoğan Tok, önceki dönem Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İlkadım İlçe önceki dönem Başkanları Dursun Mücahit Erbin ve Oktay Avcılar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetiminin yanı sıra; kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarda görev alan çok sayıda parti mensubu oy kullanırken, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse’de seçim ile ilgili İlçe Başkanı Ersin Kasap’tan bilgi aldı.

Olağan Kongre süreci yolunda delege seçimlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiklerini dile getiren İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, “Bugün üyelerimiz hür iradesi ile şeffaf bir şekilde burada oylarını kullandılar. Büyük bir coşku, heyecan ve özveri içerisinde delege seçimimize iştirak eden tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kıymetli üyelerimizin bu demokrasi şölenimize yoğun ilgisi ve alakası, AK Parti ailesinin ilk günkü heyecanını göstermektedir.

AK Parti aziz milletimizin içinden, bağrından çıkmış, gücünü milletten alan bir partidir. Bu anlamda AK Parti demokrattır millî iradeyi, sandığı, milletin tercihlerini hep en üstte tutmuştur.

Bizlerde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize, milletimize, ilimize, ilçemize hizmetler ve eserler kazandırmak için gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu düşünceler içinde Olağan Kongre sürecimizin içinde bulunan delege seçimlerimizin AK Partimize, Teşkilatlarımıza, Ülkemize, Samsun’umuza, İlkadım’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber