SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

İzmir’de yoğun yağmur felakete yol açtı; 2 kişi elektrik akımına kapılarak can verdi

1 dk. okur

İzmir’de akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, Konak ilçesinde iki kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Saat 18.00 sularında başlayan yağmur, özellikle Konak, Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yoğun şekilde hissedildi, bazı cadde ve sokaklar su altında kaldı.

Konak ilçesi Alsancak Mahallesi’nde, Enver Dündar Başar Sokak’ta yağmur suyunun yükseldiği bir bölgede yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapılarak yere düştü. Kadına yardım etmek isteyen bir vatandaş da akıma kapıldı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sudan çıkarılan iki kişi, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Alsancak Devlet Hastanesi ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Olayın ardından bölgedeki elektrik akımı kesilirken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bu Yazıyı Paylaş