3Y yapı Samsun Vadi proje evleri yerinde incelendi

3Y yapı Samsun Vadi proje evleri yerinde incelendi
30.07.2020
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş İlkadım ilçesinde yükselen geleneksel semt kültürünü geliştiren kent dokusuna uygun konut projelerini hayata geçiren 3Y Yapı Samsun Vadi Evleri proje evlerinin tanıtım toplantısında yeni konutları yerinde inceledi.

3Y Yapı Samsun Vadi Evleri proje sahiplerinin düzenlediği kahvaltılı tanıtım toplantısına, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçe Emniyet Müdürü  Adil Aydemir, Belediye Meclis üyeleri ve iş adamları katılım sağladı. İnşaat sektöründe ilçeye yaşam kalitesini artıracak konutların kazandıran ve yatırımcılara her türlü katkı ve desteği sağlayan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a teşekkür etmek ve devam eden projenin genel bir değerlendirmesini yapmak amacıyla bir kahvaltı düzenlediklerini belirten;3Y Yapı Koordinatörü Adem Yıldırım, belediye başkanımıza teşekkür etmek adına bugün böyle bir organizasyonla bir araya geldik” dedi. Ekonominin lokomotifi olarak kabul edilen inşaat sektörünün Samsun içinde çok önemli olduğunu belirterek müteahhitliğin önemine değinen Adem Yıldırım ,İlkadım’da değişimi ve dönüşümü inşaat taraflarıyla yani mühendisler, mimarlar, müteahhitler, yapı denetimi firmaları ve beraberinde belediyemizin teknik elemanlarını içine alan bir yapıda  farklı amaçlar doğrultusunda çalışıyor gibi gözüksek de, hepimizin aynı amaç etrafında kenetlenmiş insanlar topluluğu olduğumuzu ben özellikle belirtmek istiyorum. Doğru adımlar atarsak, yerinde ve zamanında iyi işler yaparsak, şehrimiz bundan maddi ve manevi istifade edecektir. Ben bu  vesile ile dünyanın sağlık ve huzura en fazla ihtiyaç duyduğu bu mukaddes zaman diliminde, burada bir arada olmaktan mutluluk duyduğum değerli katılımcıların ve  tüm Türk  İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimize kutluyorum” diye konuştu.

Şehir dışında olmasına rağmen yapılan toplantıya telekonferans ile bağlanan 3Y Yapı İnşaat Kurulu Başkanı Evrensel Burak Yıldırım, İlkadım Belediye Başkanına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

“Her hizmetimiz halkımız için”

Sağlıktan spora, ulaşımdan kültür sanata kadar çok çeşitli alanlarda gerçekleştirilen bütün projelerin merkezinde “insan”ın yer aldığını belirten belediye olarak yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“ Attığımız her adımda sadece kendi bölgemize değil, kentimizin bütününe karşı sorumlu olduğumuzu bilerek hareket ediyoruz. Her hizmetimizin İlkadım ilçemize yakışır seviyede olmasına önem veriyoruz. Çünkü çok iyi biliyoruz ki, bütünü yaşam alanlarını şehrin modern çizgisini oluşturan en önemli yapı parçalarıdır”dedi.

“İstihdam ve ilçeye  katkı sağlayanların destekçisiyiz”

İş dünyasının, iş adamlarımızın sanayicilerimizin desteklenmesinden yana olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş, Memuriyet hayatımda  görev yaptığım süre içersinde de bu düşünceme hep olumlu baktım. Şehrimize herhangi bir arkadaşımız yatırım yapmak istiyorsa sizlere yardımcı olmak bizim görevimiz. Pandemi sonrası  gerek istihdam gerekse ilçe halkının yaşam standartların üst seviye taşıyan yapıları ilçemize kazandıran 3 Yapı İnşaat Başkanına ve yönetim kuruluna  teşekkür ediyorum. Çünkü siz istihdam açısından çok önemli bir sorumluluk taşıyorsunuz. Türkiye ekonomisine katkılar sunuyorsunuz” dedi. 

Programın sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a ,3Y Yapı Samsun Vadi Evlerini yönetim kurulu adına  Adem Yıldırım gezdirerek tanıtımını yaptı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber