19 Mayıs’ta projeler hayat buluyor

19 Mayıs’ta projeler hayat buluyor
23.05.2018
A+
A-

19 Mayıs Belediyesi’nin Dereköy Mahallesi’nde yapmayı planladığı düğün salonu projesi hayata geçiyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 2014 yerel seçimlerinde verdiği bir sözü daha hayata geçiriyor. Dereköy Mahallesi Düğün Salonu inşaatı ihaleye çıkıyor.

Geçtiğimiz aylarda yaklaşık 7 milyon TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi İnşaatı hızla devam ederken, Dereköy Mahallesi düğün salonu projesi de tamamlanarak ihale aşamasına getirildi.

Dereköy Mahallesinde inşa edilecek olan düğün salonu projesinin detayları belli oldu. 4.800 m2’lik alanda üzerinde 776 m2 kapalı alanda 500 kişilik düğün salonunun yanında ayrıca kır düğünü yapılabilecek geniş bir alanda bulunuyor. Osmanlı mimarisinden esinlenen projede kafeterya, mescit, gelin odası ve wcler bulunuyor.

Verdiğimiz sözlerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’Halkımızın daha rahat ve nezih bir ortamda mutluluğa adım atmalarını sağlamak adına Dereköy Mahallemizde bir ilk olarak hem kapalı hem açık hava düğün salonunun projesini tamamladık. İnşallah 7 Haziranda ihale edeceğiz. Bu tesisi düğün ve kına dışında tiyatro, konser, açık hava gibi organizasyonlarda da halkımızın hizmetine sunacağız. Hemşerilerimize hizmet etmeye, ilçemizi geleceğe taşımaya devam ediyoruz. Bu projemizi de en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemiz için hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber