19 Mayıs’ta çalıştay yapıldı

19 Mayıs’ta çalıştay yapıldı
26.10.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Samsun’un ikinci devlet üniversitesi olarak kurulan, Samsun Üniversitesi’nin 19 Mayıs İlçesinde bulunan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi konferans salonunda Meteoroloji Mühendisliği Uygulamaları Çalıştayı düzenlendi.

Küresel iklim değişiklikler, şehircilik meteorolojisi, hava tahmini çalışmaları, askeri meteoroloji gibi birçok konunun ele alındığı çalıştayda konuşan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Çok önemli bir çalıştaya ev sahibi yapıyoruz. Bu çalıştayın Samsun’umuz, üniversitemiz, meteoroloji mühendislerimiz, iklim dünyası ve Türkiye için hayırlar getirmesini diliyorum. Ben inanıyorum ki bu ikinci üniversite öğrencilerimize ve bizlere yeni bir heyecan katacak. İnşallah en kısa zamanda uzaytemide alarak, Türkiye’nin savunma ve uçak sanayinde çok ciddi projelere arkadaşlarımız imza atacak ”.Dedi.

Başkan Topaloğlu, ”İlçemizde yapımı yarım kalan meteoroloji binalarıyla ilgili sayın genel müdürümüzü bilgilendirerek, bir sonuca varılması konusunda da görüştük. İnşallah bu sorun çözülecek ve yarım kalan bu projede böylelikle hayata geçecek”. Dedi

Çalıştaya, Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Havacılık Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr Aydın Mısırlıoğlu, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Aydın, Meteoroloji 10.Bölge Müdürü Yücel Yüce, DSİ 7.Bölge Müdürü Nazmi Koçak ve Türkiye’nin 15 üniversitesinden öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber