19 Mayıs İlçesinde Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

19 Mayıs İlçesinde Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi
03.09.2018
A+
A-

Ak Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, İlçe Koordinatörü Hülya Korkut Özak, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

‘24 Haziran seçimleri, Türkiye’nin hedefleri olan, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin temelini atmıştır.’ diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında; ‘’ Son zamanlarda ülke olarak, bir ekonomik krizden geçiyoruz. Ak Parti olarak da 16 yıldır iktidardayız. Geriye dönüp bakacak olursak, bu süre zarfından birçok engel aştık. Birçok kriz yaşadık ve birlikte bertaraf ettik. Dünya çapında bir liderimiz var. AK Parti olarak bir davamız var ve yolumuz uzun. Allah’ın izni ile son günlerde yaşadığımız, bu ekonomik krizi de birlik ve beraberlik içinde aşacağız.’’ dedi.

İlçede devam eden yatırımlara da değinen Başkan Topaloğlu; ‘’ Şu sıralarda inşaat çalışması devam eden ve 6.5 milyon liraya mal olacak olan Kültür Merkezi inşaatımız hızla devam ediyor. Örnek bir projedir. İki yıl önce başlayan doğalgaz çalışmaları yüklenici firma tarafından devam ediyor, 2021 yılında inşallah doğalgaz kullanmayan ev kalmayacak. Bir diğer projemiz olan Sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında Pazar Mahallemizde Dağıstanlı sokak ve Mustafa Engizli Sokaktaki çalışmalarımız bitti, bugünlerde ise Lise Sokak ve Bahtiyar Sokakta aynı şekilde baskı beton yol ve kaldırım ile aydınlatma çalışmalarına başlıyoruz. Ayrıca Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile yaptığımız istişareler sonucunda ise ilçe merkezimizde bulunan sağlı, sollu kaldırımları yeniliyoruz. İhalesi yapıldı, yer teslimi yüklenici firmaya verildi. İlçe merkezimizi yeni bir görünüme kavuşturacağız. İlçemiz için büyük öneme sahip olan 19 Mayıs Barajımız artık su tutmaya başladı. İçme suyu ve sulama suyu inşaatları ise devam ediyor. İnşallah arıtma sistemleri tamamlandığı zaman evlerimizde Nebiyan suyu içmeye başlayacağız. ’’dedi.

TURİZM’DE ÖNCÜ KENT 19 MAYIS

IMC Turizmin sahibi Filistinli İşadamı Mohammad Qawasmi, Samsunlu İşadamı Soner Dursun ve beraberindeki heyet 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Körfez Ülkelerinden, Samsun’a turist çekmek isteyen Samsunlu İşadamı Soner Dursun ve IMC Turizmin sahibi Filistinli İşadamı Mohammad Qawasmi, turizmde öncü kent olarak gördükleri 19 Mayıs İlçesini ve belediye başkanı Osman Topaloğlu’nu ziyaret etti.

19 Mayıs ilçesinin doğal güzellikleri bakımından farklı olduğunu belirten Mohammad Qawasmi, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile fikir alış-verişinde bulundu.

Mohammad Qawasmi’ye teşekkür eden 19 Mayıs Belediye Osman Topaloğlu, ‘’Kuş Cenneti ile, Nebiyan Turizm Bölgesi ile, Karadeniz’in en uzun sahil bandına sahip olan 19 Mayıs İlçemizin Körfez Ülkelerinde tanıtımını yapmak adına gerçekleştirilecek olan çalışmalar için IMC Turizmin sahibi Mohammad Qawasmi Beyefendiye ve ekibine teşekkür ediyorum. 19 Mayıs İlçemiz özellikle doğa turizmi açısından adından söz ettirmeyi başarmıştır. Bunu daha ilerilere taşımak istiyoruz.’dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber